Четвер, 16 Тра 2024, 04:56

Олександрійська загальноосвiтня школа-інтернат І -ІІІ ст.

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 49
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 22 » Лист – подяка
18:57
Лист – подяка

    Немає на нашій землі душі , яка б не горнулася до Святого Миколая . Ми звертаємося до нього зі своїми потребами , проханнями , бо знаємо , що він може подати нам руку допомоги . Кожна дитина з нетерпінням чекає на цей день . Бо Чудотворець Миколай піклується про них , направляє на правильну дорогу . День Святого Миколая – це найулюбленіше народне свято . По всій Україні діти пишуть листи Святому . У них діти розповідають про свої мрії і бажання . Написали листи і мої вихованці , учні 7-б класу Олександрійської школи-інтернату . В силу життєвих обставин , діти , як найбільшого дива чекали уваги Святого Миколая . Дива не могло не статися ! Святитель сотворив чудо руками небайдужих людей . Це Олександрійська міська громадська організація «Нова Хвиля» . Дітки , які висловили в листах свої побажання , отримали великі подарунки . Не втямивши себе від щастя , учні не змогли вимовити слів подяки . Бо були несподівано вражені , що їхні мрії здійснилися і у пакунку те , що бажали найбільш за все : лялька з довгими косами , машина з пультом керування , велика м’яка іграшка , набір солдатиків .

Після святкового концерту , у своїх кімнатах дітки ще довго милувалися своїми подарунками , а потім поділилися своїм враженням .

 

Шулаєв Олександр :  Коли я отримав подарунок , , то був дуже радий . Мені дуже сподобалася машинка і я полюбив своїх солдатиків . Дякую Тобі , Святий Миколай  Я буду добре вчитися і гарно себе поводити , щоб ти до мене завітав ів наступному році .

 

Карманий Ігор :  Я отримав подарунок від Святого Миколая . Я хотів не цей . Але він в сто раз кращий .Це машинка Сирник з мого улюбленного мультику «Тачки» .  Дякую , дякую , дякую Святий Миколай!!!!!! Я написав для Тебе віршик :

Спасибі Тобі Миколай ,

 Спасибі тобі Чудотворець,

Бажаю Тобі щастя , здоров'я ,

Щоб Тебе любили діти !


Фатхуллін Олександр : Коли мене сьогодні погукали на сцену і сказали, що нам Святий Миколай передав подарунки , я дуже здивувався . Бо я іноді порушую дисципліну , не слухаю дорослих . Мені подарували те що я хотів  - співучу Іграшку! Я дуже вдячний  і обіцяю , що виправлюсь .


Починок Яна : Коли я написала листа Святому Миколаю , я не сподівалася на подарунок . Але моя мрія здійснилася ! Мене почув Миколай ! Мені від радості хочеться плакати ! В мене було дуже , дуже радісне свято ! Я вдячна людям , які привезли нам подарунки . Бажаю вам ,щоб Святий Миколай дав Вам здоров’я , успіхів у житті !

Кравченко Іринка :  Яку гарну м’яку іграшку мені подарували !У мене такої ніколи не було ! Я дуже вдячна , що виповнили моє бажання . Я рада що здійснилася моя мрія ! Дякую , Святий Миколай , що ти допомагаєш добрим людям робити добрі діла !

Волошин Ярослав : Я дуже вражений сюрпризом ! Адже зовсім не сподівався на такий дарунок ! Я думаю , що дива існують , бо подарували мені те , про що я мріяв ! Хотів би сказати : Велике Спасибі ! Коли нас погукали на сцену , щоб вручити подарунки , в мене аж дух захопило від радості !!!!!!!!!!!!


Дивлячись на своїх вихованців не можу стримати хвилювання . І якщо діти дякували за подарунки Святого Миколая , то ми дорослі знаємо , що найбільше диво  це людська доброта .


З повагою учні 7-б класу : Починок Яночка , Кравченко Іринка , Фатхуллін Олександр , Волошин Ярослав , Шулаєв Олександр , Карманий Ігор , вихователь Ярош В.  Л.



Переглядів: 5529 | Додав: pantaevka-adm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: