Четвер, 25 Кві 2024, 11:29

Олександрійська загальноосвiтня школа-інтернат І -ІІІ ст.

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 49
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Спорт

З метою заохочення вихованців школи – інтернату  до систематичних занять фізичною культурою та спортом, подальшого вдосконалення змісту навчального, тренувального і виховного процесу в школах-інтернатах, пропаганди здорового способу життя серед юних спортсменів та виявлення кращих спортсменів вихованці Олександрійської школи-інтернату приймають активну участь у змаганнях різних рівнів.

Успішно юні спортсмени виступають у змаганнях з легкої атлетики, волейболу, футболу та рукопашного бою. Збірна команда школи-інтернату неодноразово приймала участь у обласних змаганнях серед шкіл-інтернатів. Протягом останніх двох років легкоатлети займають почесні призові місця. Багато спортсменів повертаються до школи з грамотами, дипломами, медалями, цінними призами.

Збірні команди школи з волейболу та футболу є постійними учасниками обласних, районних змагань, товариських зустрічей. Діти дуже люблять ці види спорту, добре тренуються і показують хороші успіхи.

Діти дуже люблять ці види спорту, добре тренуються і показують хороші успіхи.


Нагороди світового чемпіонату

 

Згідно з календарним пла­ном Міжнародної спілки розвитку військово – спортивного  багатоборства,  з 15 по 17 квітня у Харкові проходив чемпіонат світу з цього виду спорту у розділі "бойове ба­гатоборство". У змаганнях уже традиційно взяли участь збірні команди з Білорусі, Румунії, Ірану, Молдови, Польщі, Росії, Туреччини, Азербайджану, Грузії, Німеччи­ни, США, Казахстану. До складу збірної ко­манди України увійшла наша учениця Валінькевич Анна.

  Прагнення до перемоги, віра у свої сили, відповідальність перед  шанувальниками військово – патріотично клубу «Захист» в якому тренується Анна вселяла в неї додаткові сили. Протягом трьох днів кипіла напружена боротьба за нагороди вищої проби.

    У віковій категорії 16 – 17 року Валінькевич Анна (вага до 55 кг, тренер Сергій Шокало) зайняла І місце, нагороджена медаллю.